Deprecated: Optional parameter $amount declared before required parameter $current_id is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/robincorba.com/httpdocs/library/class.blog.php on line 80

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /var/www/vhosts/robincorba.com/httpdocs/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_runtime_codeframe.php on line 48
Robin Corba - Granting access

13 October 2009

Granting access

Het aanvragen van een Schengenvisum voor de kerst dreigt te mislukken en verstandskiezen breken door.

Het aanvragen van een Schengenvisum kost veel meer moeite dan het ik had gehoopt. Om mijn vriendin Anggie tien dagen in Nederland te krijgen voor de kerst moet ik meerdere documenten opsturen naar de Nederlandse Ambassade in Jakarta. Dit zijn o.a. de garantverklaring met goedkeuring van de gemeente, salarisspecificaties van de afgelopen drie maanden, een kopie van een recente bankafschrift en mijn paspoort. Daarnaast heb ik nog een aantal persoonlijke documenten toegevoegd zoals een uitnodiging en een certificat D`Herbergément. All deze documenten heb ik met spoed (express luchtpost) opgestuurt naar Indonesië. Helaas heeft de ambassade haar visum aanvraag gisteren geweigerd omdat ik als student geen vaste inkomen heb van minstens 1.290 euro.

Vandaag ben ik naar de tandartspratijk van AKMA mondzorg aan de HAN gegaan, daar hebben ze een momentopname gemaakt van mijn verstandskiezen. Een van deze kiezen is voor de helft doorgebroken, maar groeit niet snel door. Daardoorgaat het gedeelte dat nog onder het tandvlees zit snel onsteken. Vanochtend hebben ze een gedeelte verdoofd en een stuk tandvlees weggesneden met de scalpel. Hierdoor kan de verstandskies doorgroeien.

- - - - - - - - - -

Comments

No comments posted yet. Post a comment

Other recent articles

The Tribute Black

My love for the Royal Enfield brand is growing as I bought another Classic 500 as one of the last produced in the world.

Snow and ice fun!

My wife and dog see snow for the first time, having a lot of fun during our first real this winter together

Our very own house

We bought our first house in the Netherlands.

Archive