9 May 2007

World of Warcraft

Ik had nooit verwacht dat ik hier ooit aan zou beginnen. Af en toe wel geprobeerd bij vrienden, maar daar bleef het bij. Al die rare figuren met staarten, vleugels, vreemde oorvormen en rare kleuren, dat was echt niets voor mij. :-(

In de voorjaarsvakantie heb ik het spel toch uit de winkel gehaald en ben ik deze wereld ingegaan. Als ik het echt niets vind, moet ik het toch eerst hebben geprobeerd. ;-) Nu, twee maanden later, ben ik er nog steeds aan verslaafd. Het spel heeft toch een bepaald effect op je, misschien omdat je alle vrijheid hebt om met je character te gaan en te staan waar je maar wilt, misschien omdat je hem/haar eruit kan laten zien zoals jij dat wilt. :typing:

Bedwere

Eenmaal in het spel begonnen heb ik met mijn character genaamd Bedwere Larcher, een vechtersbaas van de Iron Kingdom, allerlei situaties meegemaakt. Ik speel op een roleplaying server, dat betekend dat vrijwel iedereen een achtergrondverhaal voor zijn/haar character heeft. Mijn Bedwere is High Lord of the Iron Kingdom, de leider van een smidsgilde. Ik heb gevochten voor de overheid tegen een grote bende criminelen en op dit moment ben ik op doorreis naar een ver land.

Arthur

?

Bedwere is namelijk op zoek naar de persoon die zijn vader heeft vermoord toen hij nog jong was. Hij erfte zo de troon die zijn vader, Arthur Larcher, had en werd gekroond tot guildleader? van the Iron Kingdom...

?

Conclusie: je kan geen oordeel vormen over iets wat je niet kent!

Comments

No comments posted yet. Post a comment

Other recent articles

Snow and ice fun!

My wife and dog see snow for the first time, having a lot of fun during our first real this winter together

Our very own house

We bought our first house in the Netherlands.

What I miss about Indonesia

I left Indonesia over a year ago and think back about what I have been missing so far.

Archive