Deprecated: Optional parameter $amount declared before required parameter $current_id is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/robincorba.com/httpdocs/library/class.blog.php on line 80

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /var/www/vhosts/robincorba.com/httpdocs/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_runtime_codeframe.php on line 48
Robin Corba - Gie naar Nederland

26 August 2011

Gie naar Nederland

Mijn vriendin komt weer naar Nederland

Nog twee nachten slapen en dan komt mijn vriendin Anggie weer naar Nederland! Toen ik een retourticket voor haar had gekocht bij D-Reizen heb ik direct ook voor haar beste vriendin Marissa een ticket gehaald, dit laatste op de kosten van Erik natuurlijk. Anggie komt zondagochtend om zes uur aan, dus we moeten heel vroeg opstaan om op tijd in Amsterdam te zijn.

Ze zal tot en met 9 september in Nederland blijven en dan vliegen we samen terug naar Jakarta waar ik mijn afstudeerperiode zal gaan starten bij Publicis Metro Indonesia. We hebben veel op de planning staan, zo gaan we bijvoorbeeld een aantal dagen naar Rome, Keulen, Den Haag, Amsterdam en Brussel. Ik wilde graag ook naar Parijs gaan met haar, maar ik heb mijn vakantiebudget al uitgegeven aan de tickets Jakarta-Amsterdam en Amsterdam-Rome. Dus dat vind ik heel jammer.

Anggie was vier dagen geleden jarig geweest, ze heeft van mij nog geen cadeautje gekregen. Die moet ze maar zelf komen ophalen hier in Arnhem. Wel had ik twee weken geleden een verjaardagskaartje gestuurd, maar die kwam niet op tijd aan. Dat was ook wel te verwachten.

Als ik straks in Jakarta werk wil ik graag z.s.m. een leuk huurhuisje zoeken samen met Anggie. Als de tijd dan rijp is en we zullen trouwen, kunnen we direct in ons eigen huisje wonen.

Comments

No comments posted yet. Post a comment

Other recent articles

The Tribute Black

My love for the Royal Enfield brand is growing as I bought another Classic 500 as one of the last produced in the world.

Snow and ice fun!

My wife and dog see snow for the first time, having a lot of fun during our first real this winter together

Our very own house

We bought our first house in the Netherlands.

Archive